Generația Alpha, cei născuți după 2010, înzestrați, digitali, versatili, sunt cei care preiau leadingul de la Millenials, Z și Y. 

Sunt născuți pentru a fi interconectați și prezenți în dimensiunile virtuale AR-VR, profitând de viteza, fascinația și libertatea informației. Da, sunt o problemă pentru părinți! Pentru că distanțele între concepte sunt prăpăstios de mari și pentru că în jurul lor există atâta diversitate de MODELE.

Ambasadorii #TuActiv sunt dintre ei.

Nu că îi lăudăm dar pentru vârstele lor își demonstrează caracteristicile. Teo, Adi și Nasty, în echipă, scriu și ilustrează propria lor poveste, originală, despre lumea de ieri, împletită în lumea de azi.

Au doar între 9 și 11 ani însă în micul lor univers au deja instrumente de Feți-Frumoși: stăpânesc grafica digitală, prelucrarea audio & video, arta vorbirii, dansului, muzicii (fluier, chitară) exprimarea prin teatru și în limbile străine – engleză, franceză, germană – la nivel certificat A2.  Nu sunt de pe Marte, sunt chiar din sânul rural al țării și au, de asemenea, obiceiuri normale ale generației lor – sunt amatori de gaming, altfel fiind… elevi silitori :).

Povestim cu ei, despre ei, în jurul lor, despre ale lor și ale generației lor pentru că asemenea lor sunt mulți din cei care vor schimba lumea în care trăim.

Vă invităm în călătoria poveștii de-a crescutul MARE, experiențele noastre cele mai bune le punem Aici

P.S

Imagine desenată chiar de ei, o primă pagină din ilustrarea unei povești încă SURPRIZĂ!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *